Skip links

Novosti

NetHub širi svoj tim!

NetHub širi svoj tim! U potrazi smo za junior konzultantom, koji bi radio na poslovima u području marketinga i komunikacije. Ako ste zainteresirani – javite se na sljedeću e-mail adresu: , pošaljite svoj životopis i motivacijsko pismo te napravite novi korak u svojoj karijeri. Natječaj je otvoren do srijede, 23. ožujka 2022. godine!

Naziv radnog mjesta: Junior Marketing Consultant
Način rada: hibridno
Vrsta zaposlenja: puno radno vrijeme
Kratki opis posla: Organizacija projektnih konferencija i događanja, upravljanje društvenim mrežama i mrežnim stranicama – produkcija tekstualnih, foto i video sadržaja, izrada i provedba marketing planova te istraživanje tržišta u području komunikacija.
Kratki opis vještina/sposobnosti koje tražimo: vještine korištenja MS Office alata; aktivno znanje hrvatskog i engleskog jezika u pisanju i govoru, poznavanje osnova rada u programu Canva; poznavanje osnova vođenja računa na društvenim mrežama (Facebook i LinkedIn); osnove fotografije i programa za obradu, osnove videa i montaže, interes za copy writing i content writing; organizacijske, komunikacijske i prezentacijske vještine; proaktivnost, kreativnost i brzo svladavanje novih vještina.

Skip to content