Skip links

Novosti

Promocija programa UniStart Studentska poduzetnička praksa

Sveučilište u Splitu organizira događanje „Promocija programa UniStart Studentska poduzetnička praksa“, čiji je cilj studente Sveučilišta upoznati s novim programom Studentske poduzetničke prakse. Događanje će se odviti u tjednu kada se održavaju i tematski povezana događanja u okviru Dana karijera i nastavnih baza 2022.

Program Studentske poduzetničke prakse, prezentirat će predstavnici NetHub poduzetničkog akceleratora, koji će Sveučilištu pružiti podršku u provedbi ovog interdisciplinarnog programa posvećenog poduzetničkom razvoju studenata.

Isto tako, događanju će prisustvovati prof. dr. sc. Katarina Vukojević s Medicinskog fakulteta u Splitu i izv. prof. dr. sc. Ivo Andrić s Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu koji će prezentirati poslovne probleme, na kojima će u sklopu UniStart programa raditi studentski timovi, te iznijeti svoja iskustva sa sudjelovanja na design sprint radionici.

Predviđeno trajanje događanja je sat vremena, a moguće je sudjelovati u jednom od dva ponuđena termina:

  • 21. ožujka 2022. s početkom u 14:00 sati u Multimedijalnoj dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu, na adresi Ul. Ruđera Boškovića 31.
  • 24. ožujka 2022. s početkom u 16:15 sati u amfiteatru Sveučilišnog odjela za stručne studije, na adresi Kopilica 5.

Dragi studenti, nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju i napraviti prvi korak u svojoj poduzetničkoj karijeri!

Skip to content