Skip links

O nama

Naša priča i projekti

O NAMA

Naša priča

NetHub je prvi hrvatski poduzetnički akcelerator usredotočen na razvijanje tehnologija u zdravstvu. Prepoznavši tržišne potrebe, razvijen je 2021. godine od strane tvrtke E.C.H.R. d.o.o., koja u Republici Hrvatskoj koordinira i provodi aktivnosti Euroconsultants International grupe, jedne od vodećih svjetskih grupacija u razvoju infrastrukture i programa potpore u području inovacija i poduzetništva.

NetHub - O nama

Ideja

Ideja za potrebu uspostave upravo ovakvog programa poduzetničkog akceleratora razvijena je na temelju iskustava višegodišnje uspješne suradnje s regionalnim zdravstvenim ustanovama te na spoznavanju ogromnih potencijala IT sektora kroz iskustvo u provedbi projekata u području inovativnih IKT rješenja u području zdravstva.

 

NetHub poduzetnički akcelerator u potpunosti je posvećen podržavanju inovacija i poduzetništva, prvenstvo putem njihova razvoja te suradnje s relevantnim dionicima, dok je njegov glavni cilj što bliže povezati potrebe zdravstvenog sustava i mogućnosti digitalnih tehnologija, čime se otvara široko područje dugoročno održive i kreativne suradnje između ovih, do sada uglavnom razdvojenih sektora.

Cilj

Ovim programom akcelerator teži pružiti sustavnu i organiziranu podršku startup tvrtkama kako bi one ubrzale svoj rast, što prije moguće stekle poduzetničke sposobnosti, pribavile početno (sjemensko) financiranje i osigurale veće šanse za preživljavanje.

 

Navedeno osiguravamo brojnim uslugama koje poduzetnički akcelerator nudi svojim korisnicima, a one uključuju strukturirani program mentorstva, pristup početnom financiranju i investitorima, masterclass edukacije, umrežavanje, potrebnu infrastrukturu (coworking prostor), dostupnost brojnih nišnih stručnjaka te organizaciju Demo dana.

Imate pitanja? Obratite nam se!

Skip to content