Skip links

O nama

Naša priča i projekti

O NAMA

Naša priča

NetHub je prvi hrvatski poduzetnički akcelerator usredotočen na razvijanje tehnologija u zdravstvu. Prepoznavši tržišne potrebe, razvijen je 2021. godine od strane tvrtke E.C.H.R. d.o.o., koja u Republici Hrvatskoj koordinira i provodi aktivnosti Euroconsultants International grupe, jedne od vodećih svjetskih grupacija u razvoju infrastrukture i programa potpore u području inovacija i poduzetništva.

NetHub - O nama

Ideja

Ideja za potrebu uspostave upravo ovakvog programa poduzetničkog akceleratora razvijena je na temelju iskustava višegodišnje uspješne suradnje s regionalnim zdravstvenim ustanovama te na spoznavanju ogromnih potencijala IT sektora kroz iskustvo u provedbi projekata u području inovativnih IKT rješenja u području zdravstva.

 

NetHub poduzetnički akcelerator u potpunosti je posvećen podržavanju inovacija i poduzetništva, prvenstvo putem njihova razvoja te suradnje s relevantnim dionicima, dok je njegov glavni cilj što bliže povezati potrebe zdravstvenog sustava i mogućnosti digitalnih tehnologija, čime se otvara široko područje dugoročno održive i kreativne suradnje između ovih, do sada uglavnom razdvojenih sektora.

Cilj

Ovim programom akcelerator teži pružiti sustavnu i organiziranu podršku startup tvrtkama kako bi one ubrzale svoj rast, što prije moguće stekle poduzetničke sposobnosti, pribavile početno (sjemensko) financiranje i osigurale veće šanse za preživljavanje.

 

Navedeno osiguravamo brojnim uslugama koje poduzetnički akcelerator nudi svojim korisnicima, a one uključuju strukturirani program mentorstva, pristup početnom financiranju i investitorima, masterclass edukacije, umrežavanje, potrebnu infrastrukturu (coworking prostor), dostupnost brojnih nišnih stručnjaka te organizaciju Demo dana.

Naši projekti

Projekti na kojima sudjelujemo kao korisnik,
partner ili pružatelj tehničke pomoći

Imate pitanja? Obratite nam se!

Skip to content