Skip links

Programi

PROGRAM

Inkubacija

Uz NetHubov program inkubacije rastite i razvijate svoju ideju i proizvod. Osim najma poslovnih i coworking prostora po subvencioniranim cijenama, nudimo stručnu i savjetodavnu podršku, mentore te različite edukacije, radionice i networking događanja.

Program je namijenjen svim poduzetnicima u procesu osnivanja tvrtke ili obrta ili na samom začetku razvoja vlastite poslovne ideje u području digitalnog zdravstva.

PROGRAM

Predakceleracija

Program predakceleracije temelji se na metodologiji design thinking koja raznim alatima cilja proces ideacije i validacije inovativnih ideja u području digitalnog zdravstva.

Sudjelovanje u intenzivnom programu predakceleracije, omogućuje timovima definiranje tržišta te validiranje vlastite ideje u kontekstu potreba krajnjih korisnika. Tako NetHub svojim korisnicima pruža individualizirani program koji je pomno razrađen u skladu s izazovom i potencijalnim rješenjem koji timovi razvijaju.

PROGRAM

Akceleracija

Naš intenzivni tromjesečni program pruža mentorsku, financijsku i infrastrukturnu podršku startup timovima u području digitalnog zdravstva. Tijekom trajanja programa planirano je sudjelovanje na radionicama, edukacijama, mentor madness tjednu i networking događanjima, dok ukupni iznos financijske potpore ovisi o samoj fazi razvoja proizvoda. Osim navedenog, dobit će i izvrsnu mentorsku i savjetodavnu podršku priznatih domaćih i stranih nišnih stručnjaka kao i prilike za međunarodno umrežavanje. Naš prvi akceleracijski program provodit će se sredinom 2022. godine.

Sviđa vam se što nudimo i želite postati dio prve generacije NetHub akceleratora te pitchati svoju ideju investitorima na Demo danu? Pratite naše objave i prijavite svoju ideju na vrijeme!

Skip to content