Skip links

Novosti

Najava programa studentske poduzetničke prakse – UniStart

Prateći potrebe tržišta, a uvažavajući i želje studenata, NetHub je u suradnji sa Sveučilištem u Splitu pokrenuo inicijativu o uvođenju inovativnog programa studentske poduzetničke prakse UniStart. Njegova novina je u tome što student za upoznavanje, učenje i stvaranje poduzetničkih ideja ne treba imati ni ideju niti tim, nego samo volju za sudjelovanjem i po jedan raspoloživ dan tjedno tijekom dvomjesečnog razdoblja provedbe programa.

Promocija programa UniStart Studentska poduzetnička praksa

Sveučilište u Splitu organizira događanje „Promocija programa UniStart Studentska poduzetnička praksa“, čiji je cilj studente Sveučilišta upoznati s novim programom Studentske poduzetničke prakse. Događanje će se odviti u tjednu kada se održavaju i tematski povezana događanja u okviru Dana karijera i nastavnih baza 2022.

oglas-za-posao

NetHub širi svoj tim!

NetHub širi svoj tim! U potrazi smo za junior konzultantom, koji bi radio na poslovima u području marketinga i komunikacije. Ako ste zainteresirani – javite se na sljedeću e-mail adresu: , pošaljite svoj životopis i motivacijsko pismo te napravite novi korak u svojoj karijeri. Natječaj je otvoren do srijede, 23. ožujka 2022. godine!

NetHub: osvrt na proteklu 2021. godinu.

Našu uzbudljivu i izazovnu poslovnu 2021. obilježava pokretanje NetHub poduzetničkog akceleratora za razvoj tehnologija u zdravstvu. Početne aktivnosti bile su usredotočene na održavanje prvog ciklusa networking događanja s ciljem upoznavanja poduzetnika i stručnjaka u području inovacija i zdravstva sa značenjem pojma healthtech, razvojem tehnologija u zdravstvu, kao i s mogućnostima koje nude healthtech poduzetništvo te povezivanje zdravstvenog sustava i digitalnih tehnologija. Unatoč i dalje prisutnoj značajnoj neizvjesnosti uzrokovanoj pandemijom, uspjeli smo nadmašiti postavljena očekivanja.

Skip to content