Skip links

Novosti

NetHub širi svoj tim!

Iznimna nam je čast i posebno zadovoljstvo pozvati Vas da se priključite u NetHub – prvi hrvatski poduzetnički akcelerator usredotočen na razvijanje tehnologija u zdravstvu, čiji program upravo razvija interdisciplinarni tim mladih stručnjaka!

Prepoznavši tržišne potrebe i koristeći najbolja iskustva jedne od vodećih međunarodnih korporacija za razvoj infrastrukture i programa potpore u području inovacija i poduzetništva, grupe Euroconsultants, društvo E.C.H.R. osnovalo je NetHub početkom ove godine. Unaprjeđenje poslovne klime za mala i srednja poduzeća, kao jedan od glavnih prioriteta društva E.C.H.R., osnovni je razlog osnivanja NetHub akceleratora.

Naime, NetHub smjera povezati potrebe zdravstvenog sustava s mogućnostima digitalnih tehnologija, čime se otvara široko područje dugoročno održive i kreativne suradnje između dvaju sektora. NetHub će svojim programom pružati sustavnu podršku startupovima u ubrzanju rasta, pribavljanju početnog (sjemenskog) financiranja i što bržem stjecanju poduzetničke sposobnosti njihovih timova, kako bi dobili najveće prilike za tržišni uspjeh. NetHub program će svojim korisnicima ponuditi brojne korisne usluge, uključujući strukturirani program mentorstva, pristup početnom financiranju i investitorima, masterclass edukacije, umrežavanje, potrebnu infrastrukturu (coworking prostor), dostupnost sektorskih stručnjaka te organizaciju demo dana.

Nethubov vodeći tim čine stručnjaci u područjima transfera tehnologije, intelektualnog vlasništva, pristupa financiranju, poslovnog planiranja te promocije i komunikacije, a očekuju da im se pridruži voditelj/ica akceleratorskog programa za što je u tijeku natječaj!

Stoga, ukoliko ste zainteresirani pozivamo Vas da se prijavite na radno mjesto i aktivno sudjelujete u razvijanju NetHuba koje uključuje: osmišljavanje i organiziranje edukacija, predavanja, networking događanja, demo dana; razvijanje načina odabira timova za akceleracijski program, komuniciranje sa startup timovima i ostalim relevantnim dionicima (javne ustanove, nišni stručnjaci i mentori, IT poduzetnici, privatne poliklinike, poduzetničke potporne institucije…); upravljanje društvenim mrežama, izradu članaka za mrežne stranice te razvoj medijske kampanje.

Kod novog člana tima tražimo sposobnosti poput: iskustva rada s poduzetnicima/startupovima, vještine korištenja MS Office alata; aktivnog znanja hrvatskoga i engleskoga jezika u pisanju i govoru; poznavanje osnova grafičkog dizajna/word press-a; iskustvo rada u Canvi ili sličnom programu; iskustvo vođenja računa na društvenim mrežama (Facebook i LinkedIN); osnovno poznavanje SEO-a; interes za copy writing i content writing; iskustvo organiziranja i moderiranja događanja; interes za lokalni startup/tech community; istaknute organizacijske, komunikacijske i prezentacijske vještine; motivacijske vještine, samostalnost u radu; kreativnost; snalažljivost i brzo svladavanje novih vještina; usmjerenost na postizanje rezultata.

Stoga, ako Vas zanimaju startupi i želite se pridružiti Nethubovom timu, obratite se na sljedeću adresu e-pošte sa svojom prijavom:

Natječaj je otvoren do srijede, 17. studenog 2021. godine!

Skip to content