Skip links

Novosti

NetHub Validated – program predakceleracije za startupe u zdravstvu

Svrha
NetHub akcelerator pružit će podršku startup timovima u ranoj fazi razvoja u procesu od ideacije do validacije novih i postojećih disruptivnih poslovnih ideja i koncepata u području virtualne skrbi, daljinskog praćenja pacijenata i analize podataka u zdravstvu.

Mentorski paket
Sustav zdravstva je složen, a za izgradnju uspješnog healthtech startupa potrebno je više od dobre ideje. Kroz tromjesečni program, pomoći ćemo startup timovima izradom i provedbom individualiziranog mentorskog paketa i umrežavanjem s tehnološkim mentorima, pružateljima zdravstvene i socijalne skrbi, kao i njihovim korisnicima.

Koristi
Timovi će uroniti u svijet tehnologija u zdravstvu te uz ograničene resurse provjeriti koncept svojih healthtech inovacija u industrijski relevantnom okruženju i definirati daljnje korake u razvoju svojih startupa.

Timovi
Startup timovi trebaju imati 2 do 4 člana, a NetHub akcelerator će u program uključiti ukupno 3 tima. Kako bi se osigurala predanost i kontinuitet poslovanja nakon dovršetka Programa, svaki startup tim treba osigurati minimalno jednu osobu koja će u potpunosti biti posvećena Programu. Timovi trebaju imati definiranu poduzetničku ideju ili izazov u području virtualne skrbi, daljinskog praćenja pacijenata i analize podataka u zdravstvu kojeg žele riješiti.

Proces prijave
Prijave se zaprimaju do 19. rujna 2022., a odabrani prijavitelji bit će objavljeni 29. rujna 2022.

Nagrade
Rad s najboljima ne završavamo na Demo danu, već nastavljamo dalje u pružanju podrške timu u razvoju startupa kroz mentoriranje, umrežavanje i pristup financiranju.

  1. nagrada: 15.000 EUR u vrijednosti usluga NetHub akceleratora;
  2. nagrada: 10.000 EUR u vrijednosti usluga NetHub akceleratora.

Vrijeme
Program predakceleracije trajat će od rujna do studenog 2022., a sve prema izrađenom individualiziranom programu.

Demo dan
Demo dan održat će se krajem studenog 2022. Svi timovi pitchat će svoje poslovne ideje stručnom žiriju kojeg će činiti vrhunski stručnjaci iz mreže NetHub akceleratora.

Podnošenje prijava
Prijavni obrazac možete ispuniti na sljedećoj poveznici:
https://forms.gle/iLg9wVMXGJ7aBtei8

Vrednovanje prijava i proces odabira
Prijave će biti vrednovane prema nizu kriterija uključujući kvalitetu tima i mogućnosti rasta, odnosno značajnost odabranog izazova.

Pitanja
Slobodno nas kontaktirajte na .

 

Skip to content