Skip links

Novosti

NetHub Research – program predakceleracije namijenjen istraživačima

Svrha

Program predakceleracije NetHub Research pružit će individualiziranu podršku istraživačima u razvoju inovacija temeljenih na istraživanjima u području biomedicine i zdravstva s potencijalom za komercijalizaciju.

Mentorski paket

Mentorski paket programa podrazumijeva podršku korisnicima u dizajniranju i provedbi istraživanja što između ostalog uključuje savjetodavne usluge te pristup širokoj mreži mentora i stručnjaka NetHub akceleratora.

Koristi

Timovi će razvijati inovativna rješenja temeljena na znanstveno-istraživačkom radu u području biomedicine i zdravstva. Program će biti u potpunosti prilagođen stupnju zrelosti istraživačke ideje, odnosno njenoj razini tehnološke spremnosti. Sudjelovanjem u programu predakceleracije potaknut će se razvoj inovacija s potencijalom za komercijalizaciju.

Timovi

U programu predakceleracije NetHub Research sudjelovat će tri do šest odabranih timova koji će razvijati inovacije u području biomedicine i zdravstva. Kako bi se osigurala predanost i kontinuirani razvoj inovativnog rješenja, svaki tim treba osigurati minimalno jednu osobu koja će u potpunosti biti posvećena programu. Timovi za prijavu u program trebaju imati jasno definiranu istraživačku ideju u predmetnim područjima.

Proces prijave

Prijave se zaprimaju do 5. svibnja 2023., a odabrani prijavitelji bit će objavljeni 15. svibnja 2023. godine.

Nagrade

Rad s najboljim timovima ne završava Demo danom, već se nastavlja ulaskom u individualni program akceleracije NetHub akceleratora, kojim će se osigurati mentoriranje, umrežavanje i pristup financiranju za daljnji razvoj inovacije.

Vrijeme

Program NetHub Research, s početkom u svibnju 2023., trajat će ukupno devet mjeseci, a sve aktivnosti odvijat će se prema individualiziranom rasporedu izrađenom u suradnji s odabranim timovima.

Demo dan

Završnica programa, Demo dan, održat će se u siječnju 2024. Svi timovi pitchat će svoje inovativne ideje stručnom žiriju NetHub akceleratora, kojeg će činiti vrhunski stručnjaci u području inovacija u zdravstvu.

Podnošenje prijava

Prijavni obrazac možete ispuniti na sljedećoj poveznici:

https://forms.gle/H1Vx3chCdTskLUPn9

Vrednovanje prijava i proces odabira

Prijave će biti vrednovane prema kriterijima zrelosti i relevantnosti istraživačke ideje.

Pitanja

Za sve nedoumice i pitanja, slobodno nas kontaktirajte na e-mail .

Skip to content